وي ادامه داد: کشور ايران با توجه به وسعت، اقوام و تنوع قومي خود از تنوع غذايي بالايي برخوردار است و ايران به عنوان يکي از نادرترين کشورهاي دنيا داراي بيش از 2 هزار و 500 تنوع غذايي است و برگزاري اين جشنوراه ميتواند تعاملي بين گردشگري و غذا به وجود بياورد.
خسرونژاد تاکيد کرد: اين جشنواره ضمن ارائه غذاهاي اصيل که ميتواند زمينههاي افزايش سفر را به وجود بياورد، افزايش انگيزه از سوي دفاتر سفر براي ارائه خدمات و آشنايي با انواع غذاهاي ايراني و اصيل و ارائه بستههاي غذا در دفاتر سفر و گردشگري را به عنوان هدف دنبال ميکند./102
انتهای پیام/